energieneutraal-bouwen-beleid-headerSteeds vaker is de koper ook zelf de opdrachtgever van de realisatie van de eigen woning. We spreken daarbij over ‘bouwen in eigen beheer’. Deze vorm van woning ontwikkeling geeft de koper, en dus de woonconsument zelf, de vrijheid en mogelijkheid om zijn eigen woonwensen te realiseren. Ook betekend het zelfbouwen, een eigen keuze in het bouwmateriaal om de energievraag te reduceren. Energieneutraal bouwen met het EPS Bouwsysteem is gericht op de aanscherping van de wettelijke verplichting om in 2020 energieneutraal te bouwen.

Bouwen met EPS is een innovatieve bouwmethode met EPS het heeft een Rc-waarde van 7.5, waardoor een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van ≤ 0,0 binnen handbereik ligt. Maar wist je dat energieneutraal bouwen ook heel betaalbaar is? Dat komt door de relatief lage arbeidskosten en het snelle bouwproces. Zo duurt de grove bouw met de innovatieve bouwmethode EPS slechts enkele weken.

Duurzaam bouwen 2020

Tegenwoordig is duurzaam bouwen helemaal in. Niet alleen is het modern, maar ook nog eens enorm goed voor het milieu en de leefomgeving. Ben je nog op zoek naar bedrijven die jou kunnen informeren over het duurzaam bouwen in Uden, zoek dan niet verder Q-vention bouwt samen met jou aan een betere toekomst. Duurzaam en prettiger voor jou en je omgeving!

Het verhaal achter Q-vention

Wil je energiezuinig of energieneutraal bouwen? Zoek je meer informatie over passief bouwen of duurzaam bouwen met EPS? Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Q-vention zet zich in voor duurzame bouwprojecten. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of telefoonnummer 06-57571236 voor een vrijblijvende afspraak.

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This